رفع مشکلات و عیوب لیزر + سؤالات پرتکرار لیزر فایبر CNC در ویدیو های زیر مطرح شده است.
دوره حضوری آموزش اپراتور لیزر برش فایبر با ارائه گواهی شرکتی انجام می گیردد .
دوره های آموزش کار با دستگاه برش لیزر فلزات به صورت خصوصی و گروهی برگزار خواهد شد.
این دوره های آموزشی برای دستگاه های زیر ارائه می شود:
- دستگاه لیزر برش تک میز
- دستگاه لیزر برش میز متغیر
- دستگاه برش لیزر کاوردار فلزات
- دستگاه برش لیزر لوله و پروفیل
- دستگاه لیزر مارکینگ فایبر
- دستگاه لیزر سه بعدی
- دستگاه برش لیزر co2
نمونه آموزش کار با دستگاه برش لیزر فایبر روتاری
محل برگزاری دوره آموزش کار با دستگاه برش لیزری فلزات
- محل برگزاری: شهر تهران (پاکدشت | شهرک صنعتی عباس آباد)
- مدت دوره ها: به صورت روزانه 4 الی 5 ساعت
- ارائه گواهینامه گذراندن دوره آشنایی و نحوه کار با لیزر فلزات
محتوای آموزش کلی شامل چه بخش هایی است
این بخش از آموزش لیزر فلزات شامل سه قسمت اصلی (الکترونیک، مکانیک، پنوماتیک) میباشد که به تفضیل تشریح و توضیح داده خواهد شد.
1 – شناخت دستگاه و قطعات
- شناخت اجزای اصلی الکترونیک و برقی
- شناخت عملکرد قطعات برقی و الکترونیکی
- آموزش اپراتوری نرم افزار نصب شده روی دستگاه برش لیزر (به صورت خصوصی و گروهی)
2 – آموزش نرم افزار (دوره تخصصی شامل هزینه)
- آموزش نقشه کشی در نرم افزار و وارد کردن نقشه ها از نرم افزارهای طراحی
- آموزش چیدمان و تکنیکهای مورد نیاز جهت حصول قطعه با کیفیت و ابعاد مورد نظر
- آموزش محاسبه میزان برش در نرم افزار
- آموزش نحوه اعمال پارامترهای برشکاری
3 – آموزش برشکاری
- معرفی پارامترهای موثر در برشکاری موجود در نرم افزار
- آموزش خطاهای دستگاه و نحوه برطرف کردن آن ها (دوره تخصصی شامل هزینه)
مطالب مرتبط جهت مطالعه بیشتر :
بیشتر بخوانید: بهترین مارک دستگاه برش لیزر ایران و جهان +[لیست 10 تایی]
(متن ویدیو بالا)
مشکلات دستگاه برش لیزر فایبر cnc
سؤالات پرتکرار لیزر فایبر CNC که در این ویدئو به آن پرداخته شده است عبارتاند از:
- ارور Capacitance Diminished (آلارم سرامیکی)
- نحوه جاانداختن سرامیک
- کالیبره کردن دستی
- اوریجین گرفتن کلی دستگاه
- در این ویدیو به نکات زیر می پردازیم
مهمترین مشکل و مسئلهای که اپراتورها با آن برخورد دارند آلارم محور z است که اغلب به اسم آلارم سرامیکی (Capacitance Diminished) شناخته میشود. هنگامی که ارتباط بین نازل با سرامیکی و هد که از طریق آمپلی به دستگاه وصل میشود مختل شود این آلارم به وجود میآید. اگر نازل آسیبدیده باشد، سرامیکی خرد شده باشد یاسیم آمپلی به هد دچار مشکل شده باشد این اتفاق رخ میدهد. اگر سرامیک آسیبدیده باشد سوراخهایی که در کنار این قسمت طلایی و برنجی رنگ وجود دارد گشاد شده باشد یا سرامیکی از وسط خرد شده باشد در هر دو حالت باید سرامیک تعویض شود. بعد از یک مدت برشکاری داخل سرامیک سیاه میشود و برادههای آهن و مذاب جمع میشود در این حالت نیز میبایست سرامیک تعویض شود.
روش عوضکردن سرامیک به طور کامل در ویدئو نشاندادهشده است. در هنگام عوضکردن سرامیک دقت کنید که رینگ داخل هد باشد؛ زیرا در صورت نبودن رینگ آلارم سرامیکی مرتباً بالا میآید. همچنین، هد از آلومینیوم ساخته شده است و مراقب باشد هنگام تعویض سرامیک دچار خردگی نشود.
در صورت مشاهده آلارم سرامیکی میبایست کالیبره دستی را انجام دهید. هنگامی که سرامیک را عوض میکنید یا شل میشود این آلارم اتفاق میافتد. بهمنظور انجام کالیبره دستی پای دستگاه میروید و تو قسمت CNC کالیبره دستی (BCS100) را انجام میدهید. قسمت F1 مخصوص کالیبراسیون است. گزینه اول کالیبره سروو موتور است. قبل از زدن Enter ابتدا دکمه Origin را بزنید تا اگر هد پایین است به قسمت اصلی و اوریجین خود برود و نقطه صفر خود را پیدا کند. سپس دکمه Enter را بزنید و هد بهصورت جزئی شروع به تکانخوردن میکند. این کار جهت اطمینان از سالمبودن سروو موتور (Servo motor) و Encoder است. هنگام زدن قسمت دوم هد را باید بهصورت دستی نزدیک ورق بیاوریم. بدین منظور از کنترلر محور z را فشار دهید و به پایین میآورید بهگونهای که اندازه یکبند انگشت از ورق فاصله داشته باشد. هنگام زدن Enter هد شروع به نزدیکشدن به ورق میکند. هد به ورق میچسبد و کمی بالا میآید و در قسمت اوریجین اش میایستد. دقت کنید که ورقی که انتخاب میکنید و دستتان لرزش نداشته باشد تا هنگامی که هد به ورق میچسبد تکان نخورد. در انتها باید به شما دو تا Excellent بدهد. اگر به هر دلیلی poor یا Average بدهد مشکلی وجود دارد. سپس در قسمت سوم کورس محور z را مشخص کنید. برای انجام این کار در قسمت F1 گزینه سوم و سپس Enter را میزنید. هد تا 1.5-2 میلیمتری ورق به آن نزدیک میشود ولی به ورق نمیچسبد. نهایتاً باید به شما 18 یا 20 را بدهد؛ یعنی هر دو عدد باید یکی باشد. پس از انجام این کار Enter و سپس Exit را میزنید و خارج میشوید و دستگاه شما کالیبره میشود.
بهمنظور اوریجین گرفتن کلی دستگاه به قسمت CNC میروید و سپس Go origin را میزنید و all axes را انتخاب میکنید. حواستان باشد قسمت z و Auto focus نیز فعال باشد تا هنگام اوریجین گرفتن این دو قسمت نیز اوریجین گرفته شود. هنگام زدن origin دقت کنید که آلارم دیگری وجود نداشته باشد. سپس محور x و y شروع به حرکت میکنند و روی نقطه صفر دستگاه میایستند.